Bli BarkarbyBO

Barkarby växer så det knakar och är nu en av Stockholms nya knutpunkter. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, kommunikationer, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker.

På ett härligt läge intill Bällstaån bygger vi Brokvarteret, 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok. Bostäderna är ljusa, genomtänkta och många har en härlig utsikt. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett torn, ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden. Här vill man sitta på balkongen och njuta!

Bottenvåningarnas lokaler skapar liv och rörelse i kvarteret. Vilka flyttar in här – en restaurang, blomsterhandel, cykelverkstad, secondhand-butik eller kanske ditt nya stammisfik?

Anmäl intresse för att löpande få information och inbjudan till uthyrningsstarten.

Projektfakta

Område: Barkarbystaden, Järfälla

Antal hyresrätter: 409

Storlekar: 1–4 rok, ca 28–90 kvm

Bedömd inflyttning: Q1-Q2 2025

Arkitekt: Lindberg Stenberg

Anmäl ditt intresse

Lämna dina uppgifter på HomeQ för att hålla dig uppdaterad om projektet.

Livet i Barkarby

Barkarby är en helt ny stadsmiljö som är designad för att människor ska kunna leva, bo och ha ett inspirerande, energifyllt och innehållsrikt liv tillsammans. Non stop.

Här blir du granne med naturupplevelserna, gymmet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, caféer, lekparken, överlägsna kommunikationer och kollektivtrafik. Kort sagt; allt som förenklar livspusslet och förgyller livet. Läs mer om att bo och leva i Barkarbystaden.

Ett centrum för kulturupplevelser. Vårt kvarter växer fram granne med kulturcentret BAS Barkarby som innehåller skola, bibliotek, KomTek, konsthallar, scener och utställningslokaler. Läs mer om kulturutbudet.

Gemenskap på gården

Kvarteret ramar in en inbjudande innergård i två olika nivåer med härlig grönska. På gården finns även flera gemensamma uteplatser med grill och långbord för små och stora sällskap. En perfekt plats för att öka gemenskapen och ta en kaffe med en granne. För våra yngsta boende finns en lekplats med sandlåda, gunglek och klätterredskap. En samlingsplats för alla.

Stockholms nya knutpunkt

Kan man bo på ett bättre pendlingsläge? I Barkarby ska du kunna bo, leva och arbeta utan att behöva äga en egen bil, men ändå ha friheten att kunna resa som du vill mellan vänner, släktingar, jobb och fritidsaktiviteter.

Här är det lätt att ta sig till Stockholm, Mälardalen, Bromma, men också till Arlanda och resten av världen.

Här finns flera kollektiva färdmedel  som självkörande bussar, BRT-linje, buss, pendeltåg, fjärrtåg och cykel – och bilpool! Och det planeras för tunnelbana till 2027.

Kvarter med inspiration från art deco

Brokvarteret har hämtat inspiration från art deco-byggnader. Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin, harmonisk och variationsrik gestaltning. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden. Tänk att bo högst upp i tornet med utsikt över Kyrkparken?

Brokvarteret i Barkarbystaden

Balkongliv i Brokvarteret

Under de varma månaderna är det balkongen eller uteplatsen som vi spenderar mest tid på.  Platsen för morgonkaffet, fikat, festens samlingspunkt och där vi tankar energi. Många av lägenheterna får dessutom en härlig utsikt att njuta av.

Förskolor och skolor

I Barkarby finns redan 5 kommunala förskolor och 2 grundskolor och fler kommer att tillkomma i takt med att stadsdelen byggs ut.

Här utvecklas förskolor och skolor med lärandemiljö och hälsa i fokus.

Läs mer om områdets förskolor

Läs mer om områdets grundskolor

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva bostäder och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se