Bo där det händer

I ett perfekt läge intill Bällstaån i Barkarby bygger vi Brokvarteret, hyresrätter om 1–4 rok för små och stora familjer. Bostäderna är genomtänkta in i minsta kvadrat och utanför dörren finns en stor och härlig innergård med plats för alla.

Bottenvåningarnas lokaler skapar liv och rörelse i kvarteret. Vilka flyttar in här – en restaurang, blomsterhandel, cykelverkstad, secondhand-butik eller kanske ditt nya stammisfik?

  • Utmärkta förbindelser till Stockholm, Mälardalen Bromma, men också Arlanda och resten av världen.
  • Innergård i två olika nivåer
  • Klimatsmart kvarter (Miljöcertifiering med Svanen)

Barkarby växer så det knakar och håller på att utvecklas till en av Stockholms nya knutpunkter. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, stadspuls, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker.

Projektfakta

Område: Barkarbystaden, Järfälla

Antal hyresrätter: 409

Storlekar: 1–4 rok, ca 28–90 kvm

Bedömd inflyttning: från Q3 2024

Arkitekt: Lindberg Stenberg

Anmäl ditt intresse

Kvarter med grönskande innergård

Vårt nya projekt har hämtat inspiration från art deco-byggnader. Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin och variationsrik gestaltning. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden.

Kvarteret ramar in en inbjudande innergård i två olika nivåer. Grönskan är lummig med varierande karaktär – blomstrande planteringar och träd som ger svalkande. På gården finns även flera gemensamma uteplatser med grill och långbord för små och stora sällskap. För kvarterets yngsta upptäckare finns en lekplats med sandlåda, gunglek och klätterredskap. Leken kan fortsätta in i grönskan på smala stigar upp till ett litet lekhus på toppen av en kulle.  Försten upp. Klara, färdiga, spring!

Välkommen hem till dig

Oavsett om du bor stort eller litet, själv eller tillsammans, får du ett hem med stilren inredning och alla bekvämligheter du kan drömma om. Bostäderna är dessutom miljöcertifierade med Svanen.

De flesta lägenheter har balkong mot gatan eller gården. Bor du längst ner kan du öppna dörrarna och kliva rakt ut på din alldeles egna uteplats som blickar ut över gården.

Stockholms nya knutpunkt

Barkarby är ett spektakulärt stadsutvecklingsprojekt. Helt unikt i sitt slag. Området växer fram till regionens nya knutpunkt där tusentals människor bor, arbetar och möts i en energifylld, hållbar och dynamisk stadsmiljö. Läs mer om Barkarby.

Vårt kvarter växer fram granne med kulturcentret BAS Barkarby som innehåller skola, bibliotek, scener och utställningslokaler.

Läget kan knappast bli bättre med utmärkta förbindelser till Stockholm, Mälardalen och Bromma, men också Arlanda och resten av världen. Barkarby blir dessutom stadens nya kollektivtrafiknod för tåg och buss i direkt anslutning till varandra. Bara 250 meter från din nya port ligger pendeltågstationen och därifrån är det endast 17 minuters resa till Stockholms Central. Till 2026 planeras även tunnelbana i området.

För att uppmuntra till fler klimatsmarta resor i kvarteret planerar vi cykelrum och cykelpool med möjlighet att hyra både elcyklar och lådcyklar.

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva bostäder och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se