Välkommen till Sportflygaren, hyresrätter i Södra Ladugårdsängen

Hitta din drömbostad i Södra Ladugårdsängen, cirka 2 kilometer från Örebros charmiga stadskärna. Här bor du nära mataffärer, gym, skolor, vårdcentral, golfbana och vackra naturområden. 

Välkommen hit och känn dig som hemma!

  • Hemtrevliga 1–4:or
  • Lägenheter och radhus för små och stora familjer
  • Upphöjd innergård
  • Klimatsmart kvarter (Miljöbyggnad Silver)

KONTAKTINFORMATION

Har du frågor om uthyrning eller våra bostäder går det bra att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.

Projektfakta

Område: Södra Ladugårdsängen

Ägandeform: Hyresrätter

Antal bostäder: 180

Storlekar: 1–3 rok och radhus 4 rok

Status: Färdigställt projekt

Arkitekt: Jägnefelt Milton

Hyra: Från 4.380 kr/mån, se dokument nedan.

Intresserad av en lägenhet?

För information om det finns lediga lägenheter i kvarteret är du välkommen att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.

Ladda ner material

1–4:or för små och stora familjer

Sportflygaren är ett välkomnande kvarter med fem huskroppar kring en gemensam innergård. Här hittar du välplanerade 1-3 rok samt några radhus om 4 rok. Takhöjden är generellt 2,6 meter och majoriteten av lägenheterna har balkong.

Arkitekturen är tidlös och stilren med fasader i schatterat rött tegel och sockel av slätgjuten betong. Gården är upphöjd för ett extra ljust och soligt läge. Här finns gott om cykelparkeringar för dig som gärna trampar till jobbet.

Vanliga frågor

Finns det parkering? Var ligger närmaste skola och matbutik? Klicka till höger för att läsa svaren på några vanliga frågor om området och lägenheterna.

Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare Holmströmgruppen om du har ytterligare frågor.

Telefon: 08-660 94 00
E-post: uthyrning@holmstromgruppen.se.

KLICKA FÖR ATT ÖPPNA

Finns det hiss?

Ja, förutom i radhusen

Finns det externt förråd till varje lägenhet?

Nej. 3-4 rok har förråd i lägenheten, 2 rok har antingen förråd i lägenheten eller garderob med skjutdörr i sovrum och 1 rok har inget förråd, endast garderober.

Var finns parkering?

Parkering sker i parkeringsgarage i källare och hyrs ut separat.

Finns det parkeringsplatser till alla hyresgäster?

Det finns färre antal parkeringsplatser än lägenheter. Totalt finns 72 parkeringsplatser samt tre handikapp-parkeringar på markplan.

Får man hyra två parkeringsplatser?

Detta är ej något vi kan garantera då parkeringsplatser är färre än antalet lägenheter.

Finns gästparkering?

Nej. Vi hänvisar till allmänna parkeringsplatser.

Finns det tvättutrustning i lägenheten?

Ja, tvättpelare i samtliga lägenheter förutom radhusen som har tvättmaskin och torktumlare.

Hur långt är det till närmaste matbutik?

Coop Ladugårdsängen, ca 750m

Var finns närmaste skola/förskola?

Närmaste skolan är F-6 Sörbyängsskolan, ca 1,5km från Sportflygaren

Var kan man parkera cykel och förvara den säkert?

Det finns cykelställ i gårdshuset

Finns brandvarnare?

Ja

Får man ha husdjur?

Ja. Husdjur är tillåtet. Viktigt att tänka på är att det är du som djurägare som är ansvarig för ev slitage från denna och att undvika att grannar ej blir störd eller skrämd.

Gammalt flygfält blir modern stadsdel

I Södra Ladugårdsängen, cirka två kilometer från centrala Örebro, har vi utvecklat kvarteret Sportflygaren. Flygplatsen som legat på platsen är nedlagd sedan lång tid tillbaka. Men platsens historia lever vidare genom gatunamn som Pilotgatan, Termikgatan och Kabingatan. Sportflygaren knyter därmed an till platsens historia.

Här bor du nära både city och natur. På kort promenadavstånd finns matbutik, gym, vårdcentral, restaurang, förskolor, grundskola och gymnasieskola. Är du den sportiga typen har du även närhet till racketcentrum, golfbana, motionsspår och äventyrsbad. För att inte tala om områdets härliga skogar för motion och naturupplevelser.

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se