Välkommen till Gjuteriet, hyresrätter i Norra Munktellstaden

På Knut Hellbergsgatan i Norra Munktellstaden utvecklar vi kvarteret Gjuteriet med välplanerade och hemtrevliga hyresrätter. Stadsdelen har utvecklats från ett gammalt industriområde till ett modernt bostadsområde. Här bor du nära allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag; vackra omgivningar med parker och vattendrag, sport- och kulturaktiviteter samt förskolor, skolor, restauranger och caféer i närområdet.

Uthyrningsstart under hösten/vintern 2021, datum ej bestämt ännu. I samband med detta publiceras även hyror, kontaktinformation till ansvarig uthyrare, en lägenhetsväljare m.m. Anmäl intresse via formuläret nedan för att få information om uthyrningsstart via mail.

  • 1-4 rok för små och stora familjer
  • Balkonger mot stadsdelsparken i söder
  • Stora spröjsade fönster ger bra ljusinsläpp
  • Promenadavstånd till stadskärnan och centralstationen

KONTAKTINFORMATION

I väntan på uthyrningsansvarig är du välkommen att kontakta hyresadministration@magnoliabostad.se med dina frågor.

Projektfakta

Område: Norra Munktellstaden

Ägandeform: Hyresrätter

Antal bostäder: 116

Storlekar: 1-4 rok

Bedömd inflyttning: mars och maj 2022

Arkitekt: Hidemark & Stintzing

Hyra: meddelas senare

Anmäl ditt intresse

Ett levande område

Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid Eskilstunaån. Området bjuder idag på industrihistoria såväl som goda möjligheter till bland annat sportaktiviteter, kulturevenemang, god mat, spännande museer, utbildning, innovativt företagande och hotell.

Stadsdelen har utvecklats från ett gammalt industriområde till en modern stadsdel med ett nytt badhus, en ny arena och nya bostäder.

Välkommen hem till dig

Kvarteret Gjuteriet har bostäder för alla smaker i varierade storlekar. Från välplanerade 1 rum och kök till familjevänliga 4:or.

Standarden är hög och inredningen stilren. Det grå köket bjuder på snygga bekvämligheter samt gott om förvaring. De mindre lägenheterna har kombinerad kyl/frys samt smalare diskmaskin för att spara plats.

Även det helkaklade badrummet går i den klassiska färgkombinationen vitt och grått med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Tänk vad bekvämt att slippa boka tid i tvättstugan!

Lägenhetsfördelning
1 rok (32 kvm): 26 st
2 rok (47-59 kvm): 72 st
3 rok (72 och 79 kvm): 16 st
4 rok (100 kvm): 2 st

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se