Välkommen till Gjuteriet, hyresrätter i Norra Munktellstaden

På Knut Hellbergsgatan i Norra Munktellstaden har vi utvecklat kvarteret Gjuteriet med välplanerade och hemtrevliga hyresrätter. Här bor du nära allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag; vackra omgivningar med parker och vattendrag, sport- och kulturaktiviteter samt förskolor, skolor, restauranger och caféer i närområdet.

  • 1-4 rok för små och stora familjer
  • Balkonger mot stadsdelsparken i söder
  • Stora spröjsade fönster ger bra ljusinsläpp
  • Promenadavstånd till stadskärnan och centralstationen

KONTAKTINFORMATION

Har du frågor om uthyrning eller våra bostäder går det bra att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.

Projektfakta

Område: Norra Munktellstaden

Antal: 116 hyresrätter, 1–4 rok

Arkitekt: Hidemark & Stintzing

Status: Färdigställt projekt

Hyra: från 5.065 kr/mån. Se dokument nedan.

Intresserad av en lägenhet?

För information om det finns lediga lägenheter i kvarteret är du välkommen att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.

Ladda ner material

Ett levande område

Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid Eskilstunaån. Området bjuder idag på industrihistoria såväl som goda möjligheter till bland annat sportaktiviteter, kulturevenemang, god mat, spännande museer, utbildning, innovativt företagande och hotell.

Stadsdelen har utvecklats från ett gammalt industriområde till en modern stadsdel med ett nytt badhus, en ny arena och nya bostäder.

Välkommen hem till dig

Kvarteret Gjuteriet har bostäder för alla smaker i varierade storlekar. Från välplanerade 1 rum och kök till familjevänliga 4:or.

Standarden är hög och inredningen stilren. Det grå köket bjuder på snygga bekvämligheter samt gott om förvaring. De mindre lägenheterna har kombinerad kyl/frys samt smalare diskmaskin för att spara plats.

Även det helkaklade badrummet går i den klassiska färgkombinationen vitt och grått med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Tänk vad bekvämt att slippa boka tid i tvättstugan!

Lägenhetsfördelning
1 rok (32 kvm): 26 st
2 rok (47-59 kvm): 48 st
2,5 rok (55-56 kvm): 24 st
3 rok (72 och 79 kvm): 16 st
4 rok (100 kvm): 2 st

Vanliga frågor

Klicka till höger för att läsa svaren på några vanliga frågor om området och lägenheterna.

KLICKA FÖR ATT ÖPPNA

Finns det hiss?

Ja

Hur fungerar det med bredband och bredbandstelefoni?

Du som hyresgäst kan kostnadsfritt koppla upp dig mot Telia Tv-paket bas via det mediapaketet som levereras till lägenheten. Där kan du även köpa till Gjuteriets kollektiva avtal och då även få Bredband 250/250 samt bredbandstelefoni. Kostnaden för det på 300kr/mån ink moms kommer läggas på hyresavin. Vill du teckna upp dig på ytterligare tjänster ifrån Telias utbud kan det göras direkt via Telia och då kommer då få en separat faktura för tilläggstjänsterna direkt ifrån Telia.

Har alla lägenheter balkong?

Nej. Vilka lägenheter som har balkong och inte framgår av bofaktabladen som finns publicerade på hemsidan.

Finns det tvättutrustning i lägenheten?

Ja, kombimaskin i samtliga lägenheter förutom 4 rum och kök som har tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra.

Var finns parkering?

Parkering sker i parkeringsgarage i källare.

Finns det parkeringsplatser till alla hyresgäster?

Det finns färre antal parkeringsplatser än lägenheter.

Får man hyra två parkeringsplatser?

Detta är ej något vi kan garantera då parkeringsplatser är färre än antalet lägenheter.

Finns gästparkering?

Nej. Vi hänvisar till allmänna parkeringsplatser.

Får man ha husdjur?

Ja. Husdjur är tillåtet. Viktigt att tänka på är att det är du som djurägare som är ansvarig för ev slitage från denna och att undvika att grannar ej blir störd eller skrämd.

Var kan man parkera cykel och förvara den säkert?

Cykelställ finns på gården

Finns brandvarnare?

Ja, varje lägenhet har minst en brandvarnare.

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se