12 OKTOBER
Uthyrningsstart första etappen

Bo där staden, vattnet och fjällvärlden möts.

Snart startar uthyrningen!

KONTAKTINFORMATION

Har du frågor om uthyrning eller våra bostäder går det bra att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.

Utmed Bangårdsgatan med utsikt över Storsjön och Frösön bygger vi kvarteret Strandblick med ljusa och välplanerade hyresrätter. Här finns allt från kvadratsmarta 1:or till välplanerade 2:or och rymliga 3:or. Alla lägenheter har genomtänkta planlösningar, gedigna materialval och egen balkong eller uteplats – många med utsikt mot det glittrande blå.

Kvarteret i trä består av fyra souterränghus och tre loftgångshus. Läget är strålande alldeles vid vattnet, bara några minuters promenad från stadskärnan.

Broschyr, hyresavgifter och planlösningar för de första två husen hittar du nedan. Uthyrningsstart 12 oktober och första inflyttning från december 2020.

  • Klimatsmart kvarter med trähus

  • Balkong eller uteplats

  • Gångavstånd till Stortorget och Östersunds Centralstation

PROJEKTFAKTA

Område: Söder, Östersund

Adress: Bangårdsgatan 16-28

Hyra: från 4.783 kr/mån, se nedan

Antal bostäder: 216 hyresrätter

Storlekar: 1-3 rok, 28-73 kvm

Bedömd inflyttning: 2020-2021

Håll dig uppdaterad

Anmäl ditt intresse här för att få löpande information om projektet Strandblick. Genom att fylla i dina uppgifter nedan så godkänner du även att vi delar dessa uppgifter med Holmströmgruppen som är ansvarig bostadsuthyrare.

Ladda ner material

Här kan du läsa broschyren, ta del av hyresavgifter samt se ritningar för samtliga lägenheter i den första etappen.

Vilken lägenhet passar dig bäst?

Öppna gärna vår lägenhetsväljare och navigera runt mellan fastigheter och lägenheter. Du kan titta närmare på läge, storlek, planlösningar, bofaktablad, hyra och anmäla intresse direkt.

Vanliga frågor

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Välkommen att kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga.

KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA VANLIGA FRÅGOR

Hur mycket kommer den totala hyran att vara?

Grundhyra (värme ingår). Varje hyresgäst har eget El-abbonemang. Vi debiterar varm+kallvatten enligt förbrukning kvartalsvis i efterskott. Fiber 30 kr/månad tillkommer utöver grundhyran.

Hur mycket kall/varm vatten är normalt att förbruka?

Detta är väldigt individuellt.

Finns det parkeringsplatser till alla hyresgäster?

Nej, totalt 140 platser. Det kommer att finnas 60 carportplatser, 74 st markeringsplatser och 6 hkp-platser. Motorvärmaruttag till samtliga. Parkeringsplatser kommer att erbjuds enligt kö.

Vad är hyran för p-plats/ carport?

Pris markeringsplats 375 kr/månad och för carport 575 kr/månad. Hyreshöjning med 2% årligen från 1 januari 2022.

Vart ska man stå om man inte får en parkeringsplats?

På gatan, det finns en större parkering vid Willys ca 500 m bort.

Finns gästparkering?

Finns ej i dagsläget utan gäster hänvisas till att stå på gatan.

Hem att trivas i

Köken är inredda med vita luckor från Marbodal och vitvaror från Siemens. I de mindre lägenheterna finns kombinerad kyl/frys och smalare diskmaskin, för att spara plats. Badrummen är helkaklade med glasad duschvägg och handdukstork. En smart kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare i ett, spar plats i badrummet.

Samtliga rum har genomgående ekparkett och ljusa väggar, vilket bidrar till ett fint ljusflöde och en bra grund för att komplettera med allt som är du och göra det till ditt hem. Fönsterbänkar i natursten bidrar med finess. Praktiskt och lättstädat med klinker i hall och genomtänkt hallförvaring. 3:orna har dessutom ett rymligt förråd i anslutning till hallen.

Hus med omtanke om naturen

Trä är ett fantastiskt byggmaterial. Inte nog med att det ger vackra fasader som är enkla att underhålla. Det är även ett förnybart och miljövänligt alternativ. Dessutom visar forskning att människor mår bättre i trähus. Därför har vi valt att bygga samtliga av kvarterens hus med det som skogen ger oss.

I Strandblick finns allt från kvadratsmarta 1:or om 28 kvadrat, 2:or på 40 kvm med bra förvaring till välplanerade 3:or om 73 kvadrat. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och har genomtänkta planlösningar med utrymme för både vila och umgänge.

Nära till allt

I Strandblick har du nära till allt. I närområdet finns förskolor, skolor, restauranger och parker. Och på promenadavstånd ligger Östersunds centrum med ett stort utbud av kultur, handel och service.

Storslagna naturupplevelser

Sommartid finns det gott om aktiviteter runt sjön. Bada, fiska, paddla, cykla, vandra eller beachvolleyboll i Surfbukten.Tycker du om vintersport har du hamnat rätt. Spänn på dig pjäxorna och ta en tur i skidspåret längs Storsjön. Eller prova Sveriges längsta upplogade långfärdsskridskobana med start i Vinterparken, mitt i centrala Östersund.

En sjönära stadsdel

På andra sidan järnvägsspåret från vårt kvarter växer Östersunds nya sjönära stadsdel Storsjö Strand fram. Här planerar kommunen för bostäder, verksamhetslokaler, caféer, restauranger och kontor. Det blir en naturlig förlängning av stadskärnan med strandpromenad och gröna mötesplatser.

Östersund C är bara några minuters
Goda kommunikationer

Från Strandblick är det enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns på Bangårdsgatan eller Rådhusgatan och på bara några minuters promenad är du framme vid Östersunds tågstation. Ska du ut och flyga kan du enkelt ta dig till Åre Östersund flygplats med bil eller taxi på bara 15 minuter.

Magnolia Bostad och Slättö har en gemensam vision. Att skapa attraktiva bostäder med fokus på hållbarhet, för små och stora familjer. Därför har vi startat ett gemensamt bolag som tillsammans kommer att utveckla attraktiva hyresrätter och samhällsfastigheter i Sveriges tillväxtorter. Många av husen byggs i trä och alla är miljömärkta – med omtanke om både människor och miljö.

Vilken lägenhet passar dig bäst?

Öppna gärna vår lägenhetsväljare och navigera runt mellan fastigheter och lägenheter. Du kan titta närmare på läge, storlek, planlösningar, bofaktablad, hyra och anmäla intresse direkt.

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning.

magnoliabostad.se

Slättös vision är att vara en ledande investerare och ägare inom fastighetsområdet. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare.

slatto.se

Inför uthyrningsstart 14 april kl 09.00

Uthyrningsstart av samtliga lägenheter i kvarteret Poeten sker imorgon 14 april kl 09.00. Holmströmgruppen ansvarar för uthyrningen.

Här nedan kommer en bostadsväljare att publiceras i samband med uthyrningsstarten. Du gör ditt val av lägenhet i bostadsväljaren och slussas därefter vidare till Holmströmgruppens hemsida där du blir ombedd att skapa ett konto via “Mina Sidor”.

Har du frågor om uthyrning eller våra bostäder går det bra att kontakta Holmströmgruppen på 08-660 94 00 eller uthyrning@holmstromgruppen.se.